perjantai 26. maaliskuuta 2010

Vaikeaa on

Toissapäivän kahta seuriota lukuunottamatta on Gotlannin taimenet jossain missä me ei. Eilisen nollat ei masenna ja uudella innolla lähdetään kokeilemaan tämän päivän haasteita. Keli on mitä mainioin, tosin tuulla voisi hieman enemmän. Nyt nakkelemaan, jäädään kuulolle. -PB A

3 kommenttia:

 1. Älkäähän poijjaat masentuko siellä paratiisissa. Kevät varmasti myöhässä sielläkin, niin kuin myös täällä kotosuomessa. Kääntöpuolena toivotaan mertsarikauden jatkuvan piiiiiiitkään, ehkä jopa jussinakin nakellaan Truttaa kivikossa, eikä örvelletä kokon kanssa. Tsemppiä Gotlantiin ja terkkuja kaikille!

  VastaaPoista
 2. Juuh, ei kannata heittää kirvestä kaivoon. Kyllä se sieltä vielä kolahtaa... Kireitä loppupäiviin!
  PS: aina siellä oleminen kotiolot voittaa:)

  VastaaPoista
 3. kuvan tilannehan on unelma keväälle. On vain liikuttava varovaisemmin, hiljempaa sekä liikkeenä että äänen puolesta kivikosta ja kaikki värikkäät vaatteet jätettävä pois varsinkin punainen, josta jo lippalakin reuna riittää saamaan tanet aroiksi ja varovaiseksi iskemään. Lämpökertymät täytyy hakea virtauksien mukaan, jotka voivat sijaita kaukanakin rannasta hiekka ja kivisärkkien muodostamien kärjissä ja näiden aiheuttamissa "akanvirroissa". Säät lupaa sinne unelma lämpöjä, joten kalaakin varmasti saatte.

  VastaaPoista