keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Kirjoittajaksi Meritaimenblogiin?

Takana on kohta 3 kuukautta blogiin kirjoittelua, joten on pienen tilannekatsauksen aika.


Tarinoita, raportteja ja spekulointeja on kasassa jo ihan mukavasti, silti uudet näkökulmat ja tuoreet kertomukset ovat aina tervetulleita. Siispä jos tunnet halua ryhtyä blogin kirjoittajaksi niin tervetuloa. Juttuja meritaimenen kalastuksesta ei ole mielestämme koskaan liikaa.


Niinkuin mertsarimiehen perusluonteeseen kuuluu, emme kirjoita blogiin ihan-mitä-sattuu-huttua, vaan asiapitoista sisältöä rakkaaseen aiheeseen liittyen. Emme myöskään arvostele (ainakaan kovin kriittisesti) toisten näkemyksiä, vaikka omia annammekin. Huumoria sen sijaan saa, ja mielellään tulisikin olla. Olkoon kirjoituksesi sitten reaaliaikainen päivärapsa tai pidempi analyyttinen selostus meritaimenen aktiivisuudesta pilvisellä kelillä, tulee se olla asianmukaisesti kirjoitettu. Periaatteessa sisältöön ei ole muuta rajoitusta kuin että aiheena on meritaimen ja kaikki aiheeseen liittyvä. Eikä sekään nyt ihan niin tarkkaa ole, jos haluat vaikka kommentoida esimerkiksi kalastuslupakäytäntöä Suomen merialueilla. Eli jos on tarve ja halu mennä hieman ”off topic”, niin siitä vain. Kuitenkin esimerkiksi tarinat siitä 2,5 kg enkkahauesta ja vastaavat erikala-aiheet jutellaan jossain muissa foorumeissa.

Toimintamme on luonnollisesti täysin vapaaehtoista, joten kirjoita silloin kun siltä tuntuu ja siitä mistä haluat.


Kirjoittaa voit omalla nimellä, nimimerkillä tai nimettömänä - kuinka vain. Lähetä juttusi, kysymykset tai palautetta osoitteeseen anttu.bruck (at) kolumbus.fi.


Meritaimenblogissa käy päivittäin noin 100 ja parhaimpina yli 650 lukijaa. Kiitos kaikille lukijoille ja kirjoittajille tähänastisesta.-PB A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti