keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Gotlantiin ensi viikolla

Ensi viikon tiistaina lähdemme jo kevätperinteeksi muodostuneelle mertsarireissulle Ruotsiin. Tällä kertaa matkaamme kuvankauniille Gotlannin saarelle, jossa ryhmämme toissakin vuonna oli. Heitettävää, upeaa rantaa on silmän kantamattomiin, joka tietysti samalla vaikeuttaa myös kalojen löytämistä. Viime vuoden kalastuskohteena oli Öölanti, joka muun muassa saalisluvuillaan vahvisti sen, että tämä perinne saa, ja pitää jatkua.

Yritämme paikan päällä saada tietoliikenne-asiat sellaiseen malliin, että blogin lukijat tietävät päivittäin miten meidän poikien tänä vuonna käy. Aikaisemmin on kaloja tullut erittäinkin mukavasti, joista ohessa malliksi edellisen Gotlannin reissun yksi komeimmista (kaloista). Kuvassa Erkki ja ekan illan kolkki.

Kevään tulo on naapurissakin jälkijunassa, eikä keliennusteetkaan parempaa povaa. Jos tiedot pitävät paikkansa, on odotettavissa kylmiä öitä, räntä- ja vesisateita jne yms. Noh, sehän ei tietenkään suomipoikaa masenna, koska hän varautuu kaikkeen ja osaa ottaa oikeat varusteet matkalle mukaan. Keskiviikko-iltapäivällä saamme siis heitettyä löysät pois ja toivottavasti teille jotain mielenkiintoista kerrottavaa.

Siihen asti kuulemiin.
-PB A

2 kommenttia:

 1. Kiinnostuneille tiedoksi: Viime keväinen -2008 retkemme suuntautui Öölantiin. Yksityiskohtaisempaa katsausta tästä kalamatkasta löytyy Kalastuslehdessä nro 1/08.

  VastaaPoista
 2. Näyttää siltä että raportointi paikanpäältä onnistuu erittäinkin helposti multimediaviestin välityksellä. Jos asiat toimivat myös Ruotsissa yhtä hyvin, niin saamme laitettua vähintään kerran päivässä tilannetietoja blogilaisten luettavaksi.

  BTW, meidän 6 hengen lisäksi samaan aikaan Gotlannin rannoilla nakkelee virveliä tai perhoa myös 9 muuta suomalaista taimenen jahtaajaa. Ainakin heittojen määrä tulee olemaan riittävä selvittääksemme vesien tämänhetkisen kalatilanteen sekä niiden syöntihalukkuuden.

  Tämä tällä erää tiedoksenne saatettakoon.
  -PB A

  VastaaPoista