torstai 15. marraskuuta 2012

ALAMITAN KIROUSSyyskuussa päästiin avaamaan kautta näyttävästi lämpimässä kelissä parin kilon kalalla, mutta sen jälkeen kyydissä on ollut vain kokemusta ja alamittaa. Moni muukin on valitellut samaa, kalaa kyllä on mutta on järjestään pientä. Lisäksi melkoiset tuulet ovat olleet haittana samentaen veden ja vaikeuttaen heittämistä ja liikkumista.

Viime viikonloppuna oltiin Kalamies.comin porukoiden kanssa Sipoossa heittämässä ja määrää tuli paljon, taisi olla yhteensä 13 tai 14 kalaa ylhäällä, mutta vain 2 ylitti mitan ollen 55 ja 56 cm. Yksi rajatapaus oli 50 cm, joka myös vapautettiin. Lisäksi karkuutin itse noin 60 cm kalan kovassa tuulessa.

Täytyy nyt toivoa, että sesongin viimeinen kuukausi menisi isompien kalojen merkeissä ja jengi saisi joulukalaa ylös. On totta, että muutamia isoja on tullut, mutta ei lähellekään sellaisella tahdilla mitä odotimme kevään johdosta.

Kuvassa muuten Laineen Arska 55 cm kalan kera ja allekirjoittanut mittaa tilastokalaa, jälleen alamitta.

1 kommentti:

  1. Sama kirous tuntuu olevan vähän kaikilla. Aika vähän oon ehtinyt vesille (kovat tuuletkin olleet riesana), mutta tuota napuraa on tuntunut riittävän joka reissulle. Mittakalat olleet vähissä (noin joka seitsemäs mittakala) ja noita 65+ kaloja ei ole näkynyt yhtään...

    VastaaPoista