keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Menee kerrankin kuin Strömsössä...

Syksyn kalaretki lähestyy ja miehissä on jännitetty osuuko myrskyrintama kalareissun kohdalle? Nyt kuitenkin näyttäisi käyvän hyvä tuuri ilmojen puolesta. Meritaimenblogin saamien tietojen mukaan tuuli tyyntyy torstai-illaksi ja kääntyy länteen. Ilmanpaine jäänee perjantaina myös alhaiseksi, mikä myös lupaa meriveden korkeuden jäävän yli nollatason - ja se on kalansaannin kannalta aina plussaa.

Meritaimenblogin viisitoista maestroa on apajilla perjantaista sunnuntaihin. Kohdekalana merten kiistaton ykkönen - meritaimen. Iltaisin käytävien taktiikkapalaverien yhteydessä yritämme pitää myös lukijat ajan tasalla, joten pysykää kuulolla.

6 kommenttia:

 1. Tän reissun rapsoja odotetaan innolla. Antaa palaa!

  VastaaPoista
 2. missäpäin suomenlahtee teette ryysistä mestoille hehheh,ps innolla rapsoja ootellessa

  VastaaPoista
 3. Esiinnyn nyt anonyyminä, etteivät kaverit anna kyytiä.
  Aloitamme kalastuksen todennäköisesti hekolta, jonka jälkeen mustikin ja mansikin jälkeen siirrytään hieman koilliseen makkaralahden suulle. Kun se paikka on kalastettu, saattaa jotkut veneet lähteä länteen päin, siihen ykkösen ja kakkosen kupeeseen tai sitten mummon rantaan päin, riippuu varmaan kelistä. Eikun käpälää pystyyn jos niillä mestoilla vastaan ajelette!

  VastaaPoista
 4. No niin, laukut on pakattu. Miten sitten ikinä sainkin aikaiseksi kaksi laukullista rompetta, vaikka kalastusvälineitä on mukana minimaalinen määrä. Mukaan lähtee kaksi kelaa, kaksi vapaa ja kuusi uistinta. Näillä varusteilla taitetaan peistä itämeren kovimpia meritaimenen kepittäjiä vastaan.

  VastaaPoista
 5. meitä lähtee 5keskivertoo kokeneempaa kaveria entisajan taimen eldoraadoon itäiselle suomenlahdelle(meitsit ekaa kertaa)viikonlopuksi,suopas nährä kui käy.

  VastaaPoista